אודות הקמפוס
קמפוס עין כרם של האוניברסיטה העברית עוסק בענייני בריאות ורפואה, ואך טבעי הוא שירתם לשמירה על הסביבה ועל משאבי הטבע לבריאותנו ולבריאות הדורות הבאים.

קמפוס עין כרם ממוקם בשכונת עין כרם בירושלים, והוא אחד מתוך ששת הקמפוסים של האוניברסיטה. בקמפוס שוכנות הפקולטה לרפואה (בתי הספר לרפואה, לרוקחות, לסיעוד, לריפוי בעיסוק ולבריאות הציבור) והפקולטה לרפואת שיניים, ובמתחם לומדים כ- 3,500 סטודנטים.

הקמפוס ממוקם באזור טבעי יפה מאין כמותו, וכל המגיעים אליו, בין אם מירושלים, ובין אם מהמערב, מתפעלים מהדרכים המרהיבות המובילות אל הקמפוס.

הקמפוס סמוך למרכז הרפואי הדסה עין כרם, ושני הגופים משתפים פעולה בתחומים רבים, לרבות בנושאי קיימות. אנו משתתפים בפורום הנקרא  "הדסה הירוקה" ובו נעשות פעילויות משותפות לעובדי שני הארגונים (הדסה והאוניברסיטה), כדוגמת הקמת תחנה לאירוח של טיילי שביל ישראל (מלאכי שביל), טיפוח עין חינדק, סיורים פתוחים לקהל בשביל הדסה, נטיעות, שיקום יער שנשרף ועוד.

מועצה ירוקה
חברי המועצה הירוקה של הקמפוס:
  • ד"ר רונית הראל – דיקן המשנה של הפקולטה לרפואה
  • פרופ' רון דגיקובסקי – חוקר מהפקולטה לרפואה