פעולות נוספות
טיפוח שביל המעיינות ושביל הדסה: תלמידי הקמפוס ועובדיו קבלו על עצמם לשמור על נקיון השבילים. מידי שלושה חודשים יוצא צוות האוסף את האשפה והלכלוך מהשבילים.

מרוץ האוניברסיטה: מרוץ האוניברסיטה הוא פרי יוזמת מועצת קמפוס ירוק של הפקולטה (קמפוס מקדם בריאות), המרוץ יתקיים אחת לשנה

חנות יד 2: הדסה הקצתה שטח לחנות יד 2, שתופעל ע"י צוות המיחזור. הסטודנטים ישתתפו במיזם, וידאגו לאיסוף בגדים משומשים שימכרו במחיר סמלי לבאי הקמפוס.

Carpool (צוותאית, שיתוף רכבים): תלמידים רבים הלומדים בקמפוס אינם מתגוררים בירושלים, וחלקם מגיעים ברכב פרטי. בין התלמידים המתאגדים ונוסעים יחד ברכב אחד, יוגרל תו חניה לקמפוס.

הקרנת סרטים בנושאי איכות הסביבה: הסרט הראשון שהוקרן היה King Corn, סרט של חברת "אקולנוע" על תעשיית התירס בארה"ב.

סטודנטים בשביל המעיינות
סטודנטים משתתפים במרוץ האוניברסיטה