Skip Navigation Linksפקולטה לרפואה > עברית > דף הבית > חדשות > טקס פרסי הפקולטה לרפואה תשע"ד - 2014
01/09/2014
טקס פרסי הפקולטה לרפואה תשע"ד - 2014

​​בטקס רב רושם שהתקיים ב- 7 ביולי, 2014 הוענקו פרסים למצטיינים בתחומי הפעילות השונים והמגוונים של הפקולטה לרפואה.

דברי דיקן הפקולטה, פרופ' דוד ליכטשטיין:

חברי הפקולטה, זוכי הפרסים ואורחים יקרים,
פרסי הפקולטה ניתנים מדי שנה על הצטיינות והישגים אקדמיים בתחום העבודה הקלינית, המחקר וההוראה למורים ולתלמידים מחמשת בתי הספר שבפקולטה. תעודת הכבוד למצטיינים שבינינו מהווה אמירת תודה והוקרה על פועלם יוצא הדופן, ומהווה הצהרה ברורה לחשיבות שאנו מייחסים למצוינות בעבודתנו האקדמית. גישתנו הייתה והינה לעודד את הטובים ביותר ולגרום להם לנסוק ולהגיע אף גבוה יותר.

אתם, הסטודנטים המקבלים היום פרסים על עבודות לדוקטור, למוסמך ול־ PHD מצטיינות, ומורי הפקולטה המקבלים פרסים על הוראה, על עבודה קלינית בולטת במצוינותה, על עבודות מחקר שפורסמו בעיתונות מובילה בעולם ועל תרומה מיוחדת בהוראה ובפיתוחה, מהווים דוגמא ומופת לכולנו, ואתם הלפיד הנישא לפני מחנה הפקולטה על כל זרועותיה.

מבין הפרסים המוענקים היום שניים ראויים לציון מיוחד: הפרס למעורבות חברתית והפרס לגמלאים הפעילים במחקר ובהוראה. הראשון מבטא את העובדה שמורינו ותלמידנו אינם ספונים במגדל השן האקדמי ותורמים בצורה משמעותית לקהילה בתחומים רבים ומגוונים, והשני מעיד על כך שלגיל הכרונולוגי, לחלק מבין חברי הפקולטה, אין כל השפעה בכול הנוגע לפעילות המחקרית וההוראתית. הפקולטה שלנו מבורכת בשתי אמירות אלו, ועלינו להיות גאים על כך.

ברצוני להודות לוועדת הפרסים של הפקולטה, בראשותה של פרופ' אורה פלטיאל, ובניהולה המנהלתי של גב' שלי פרלמן־עזרן, על עבודה קשה ומורכבת של בחירת הזוכים מבין מאות מועמדים ראויים ומוכשרים. הוועדה עשתה את עבודתה ברגישות ובהגינות הראויות לציון ולהערכה.