Skip Navigation Linksפקולטה לרפואה > עברית > דף הבית > חדשות > טקס פרסי הפקולטה לרפואה תשע"ה - 2015
28/07/2015
טקס פרסי הפקולטה לרפואה תשע"ה - 2015
בטקס רב רושם שהתקיים ב- 29 ביוני 2015 הוענקו פרסים למצטיינים בתחומי הפעילות השונים והמגוונים של הפקולטה לרפואה.

דברי דיקן הפקולטה, פרופ' דוד ליכטשטיין:

חברי הפקולטה, זוכי הפרסים ואורחים יקרים,
פרסי הפקולטה ניתנים מדי שנה על הצטיינות והישגים אקדמיים בתחום העבודה הקלינית, המחקר וההוראה למורים ולתלמידים מחמשת בתי הספר שבפקולטה. תעודת הכבוד למצטיינים שבינינו מהווה אמירת תודה והוקרה על פועלם יוצא הדופן, ומהווה הצהרה ברורה לחשיבות שאנו מייחסים למצוינות בעבודתנו האקדמית. גישתנו הייתה והינה לעודד את הטובים ביותר ולגרום להם לנסוק ולהגיע אף גבוה יותר.
אתם, הסטודנטים המקבלים היום פרסים על עבודות לדוקטור לרפואה, למוסמך ול- PHD  מצטיינות; למורי הפקולטה המקבלים פרסים על הוראה; על עבודה קלינית בולטת במצוינותה, על עבודות מחקר שפורסמו בעיתונות מובילה בעולם ועל תרומה מיוחדת בהוראה ובפיתוחה, מהווים דוגמא ומופת לכולנו, ואתם הלפיד הנישא לפני מחנה הפקולטה על כל זרועותיה.
מבין הפרסים המוענקים היום שניים ראויים לציון מיוחד: הפרס למעורבות חברתית ואות הוקרה לגמלאים הפעילים במחקר ובהוראה. הראשון מבטא את העובדה שמורינו ותלמידנו אינם ספונים במגדל השן האקדמי ותורמים בצורה משמעותית לקהילה בתחומים רבים ומגוונים בתוך הקמפוס ומחוצה לו; והשני מעיד על כך שלגיל הכרונולוגי, לחלק מבין חברי הפקולטה, אין כל השפעה בכול הנוגע לפעילות המחקרית וההוראתית. הפקולטה שלנו מבורכת בשתי אמירות אלו, ועלינו להיות גאים על כך.
אם כל זה, עלינו להוקיר בכל הלב את התורמים לקרנות עבור פרסי הפקולטה, שבלעדיהם היום היוקרתי והמיוחד הזה שנועד לעודד המצטיינים בפקולטה לרפואה, לא יכול להתקיים.
ברצוני להודות לוועדת הפרסים של הפקולטה, בראשותה של פרופ' אורה פלטיאל, וניהולה המנהלתי של גב' שלי פרלמן-עזרן, על עבודה קשה ומורכבת של בחירת הזוכים מבין מאות מועמדים ראויים ומוכשרים. הוועדה עשתה את עבודתה ברגישות ובהגינות הראויות לציון ולהערכה.

בברכה,
פרופ' דוד ליכטשטיין