בפעם הראשונה בהיסטוריה של בית הספר לריפוי בעיסוק של האוניברסיטה העברית, ישנן 7 מסיימות דוקטורט!

PhD Graduates of 2024
ג׳ניפר בדמן- קידום בריאות של אמנות לילדים עם הפרעת קשב וריכוז במגזר החרדי בהדרכת פרופ׳ עדינה מאיר.
מעין בן-דור כהן- הבנת הוויסות הרגשי בחיי היומיום של מבוגרים עם הפרעת קשב וריכוז בהדרכת ד״ר ערן אלדר, פרופ׳ עדינה מאיר ופרופ׳ מור נחום.
שרון אהרונסון אביקסיס- תפקודי הקלדה בקרב סטודנטים עם לקויות למידה בהשוואה לסטודנטים טיפוסיים בהדרכת פרופ׳ נעמי וינטראוב וד״ר חגית מגן.
נעם גהשאן-חדאד- מועילות תוכנית הוראה להקניית יסודות השימוש במעבד תמלילים והקלדה בקרב תלמידי כיתה ד׳ בשיפור ההבעה בהקלדה בהדרכת פרופ׳ נעמי וינטראוב.
רינה ח׳ורי-שאהין- תפקודי כתיבה ידנית לעומת תפקודי הקלדה בערבית בקרב תלמידי בתי ספר יסודיים עם וללא חשד להפרעה התפתחותית בקואורדינציה (pDCD) בהדרכת פרופ׳ נעמי וינטראוב.
אורנלה דכוור-קעואר- השפעת גרייה מוחית פולשנית על תפקודים נויורו-קוגניטיביים בקרב ילדים עם הפרעת קשב וריכוז בהדרכת פרופ׳ איתי ברגר ופרופ׳ מור נחום.
נועם מירון- בחינת הקשר בין תפקודים ניהוליים ואמפתיה לאורך החיים בהדרכת פרופ׳ מור נחום ופרופ׳ ענת פרי.
ברכות לכל המסיימות!