Skip Navigation Linksבית ספר לריפוי בעיסוק > עברית > אודות בית הספר > הנהלת בית הספר > סגנית ראש ביה"ס ויו"ר לימודי בוגר
סגנית ראש ביה"ס ויו"ר לימודי בוגר
ד"ר ענת גולוס, השלימה את לימודיה המתקדמים בבית הספר לריפוי בעיסוק של הדסה והאוניברסיטה העברית. היא קיבלה את תואר הדוקטורט באוניברסיטה העברית תחת הדרכתה של פרופ' נעמי וינטראוב - חברת סגל ומרצה בבית הספר לריפוי בעיסוק. מחקרה של ענת התמקד פיתוח תוכניות התערבות מוקדמת בקרב ילדי גן במגזר החרדי, כולל סוגיות תרבותיות הקשורות להשתתפות ותפקוד ילדים בסביבה החינוכית. בנוסף, היא מרכזת את תחום הלימודים הקלינים בבית הספר וכן מלמדת בקורסים שונים (כגון: מבוא לריפוי בעיסוק, ניתוח פעילות מבוסס עיסוק, יסודות ההתערבות בריפוי בעיסוק, משפחת המטופל וכד'). בעלת ניסיון קליני כמרפאה בעיסוק בתחום הפדיאטרי עם ילדים בגילאי גן ובית ספר עם טווח של הפרעות התפתחותיות.

ענת משמשת כיו"ר לימודי הבוגר וסגנית יו"ר ביה"ס לריפוי בעיסוק ושותפה להנהלת ביה"ס. במסגרת תפקידה משמשת כיו"ר ועדת הכשרות קליניות, ועדת לימודי בוגר וועדת קבלה. כמו כן, משמשת יו"ר ועדה ארצית, העוסקת בעדכון מסמך המתע"מ.
ענת נשואה ואמא לשלושה ילדים.
דר ענת גולוס