מבנה ארגוני
 ארגון
בית הספר לריפוי בעיסוק של הדסה והאוניברסיטה העברית הינו אחד מחמשת בתי הספר של הפקולטה לרפואה הכולל גם את בתי הספר לרפואה, רוקחות, בריאות הציבור, רפואה קהילתית ובית הספר לאחיות ע"ש הנרייטה סולד.

מלבד בית הספר לרוקחות, כל בתי הספר נמצאים תחת חסותם המשותפת של האוניברסיטה העברית ושל הסתדרות מדיצינית הדסה.  בית הספר לרוקחות נמצא תחת חסותה של האוניברסיטה העברית בלבד.  בעוד שארבעת בתי הספר האחרים ממוקמים בקמפוס הרפואי בעין-כרם, בית הספר לריפוי בעיסוק ממוקם בהר-הצופים.

דיאגרמה של מבנה ארגוני של בית הספר לריפוי בעיסוק

בית הספר מציע תכנית לימודים לתואר בוגר (כ-180 סטודנטים) ותכנית לימודי מוסמך (כ-60 סטודנטים) עם לימודים לקראת שלושה תארים אקדמיים: תואר ראשון בריפוי בעיסוק (BOT), תואר שני בריפוי בעיסוק (M.Sc) כחלק ממדעי הרפואה  ודוקטור לפילוסופיה (PhD).

התכנית לתואר ראשון כוללת לימודים תיאורטיים ומעשיים. תכנית לימודי המוסמך מציעה מסלול מחקרי ומסלול לא-מחקרי בתוך המסלול הלא-מחקרי סטודנטים מתמחים באחד משלושה תחומים: ילדים, מגבלות פיזיות וטכנולוגיה שיקומית או שיקום קוגנטיבי

בית הספר לריפוי בעיסוק מנוהל על ידי מנהלי תכניות וכן מופעל באמצעות ועדות שונות בבית הספר והפקולטה לרפואה

מנהלי התכניות
בית הספר מנוהל על ידי:
פרופ' עדינה מאיר, מנהלת בית הספר ויו"ר לימודי המוסמך
ד"ר ענת גולוס, יו"ר לימודי הבוגר
כוכבית לוי-מזעקי, מנהלת אדמיניסטרטיבית
המנהלות מפקחות על כל הפעילויות האקדמיות והאדמיניסטרטיביות של התכניות השונות בבית הספר

דיאגרמה של מבנה ארגוני של הוועדות בבית הספר לריפוי בעיסוק

ועדות
ישנן תשע ועדות פעילות בבית הספר לריפוי בעיסוק, חמש המשתייכות לתכנית התואר הראשון, שלוש לתכנית לימודי הבוגר ואחת הנוגעת לשתי התכניות.  החברים בכל ועדה נבחרים על ידי מנהל בית הספר.
הועדות כוללות
ועדת קבלת סטודנטים לתואר בוגר