11/07/2017
יום סיום פרויקט קשר תשע"ז
בתאריך ה- 22.6.17 (כח, סיון תשע"ז) התקיים יום סיום פרויקט "קשר"-
קהילה בשותפות עם ריפוי בעיסוק

פרויקט "קשר" הינו פרויקט חונכות המיועד לכל הסטודנטים הלומדים בשנה א' בבית הספר לריפוי בעיסוק של הדסה והאוניברסיטה העברית. במסגרת פרויקט "קשר" חונכים הסטודנטים אדם עם צרכים מיוחדים ומלווים אותו לאורך שנת הלימודים האוניברסיטאית.
יום סיום קשר מהווה סיכום של תהליך עשייה אישי וקבוצתי.

במסגרת קשרי הדסה – קהילה – אוניברסיטה, ניתנת הזדמנות לסטודנטים לפתח מיומנויות של תקשורת בינאישית תוך הבנה של מושגי יסוד בסיסיים בריפוי בעיסוק.

החונכות התקיימה במתכונת של שעה וחצי מידי שבוע כולל חופשות ולחץ של מבחנים. החונכות התקיימה במסגרות של: בי"ח אלין לשיקום ילדים ונוער, המרכז הישראלי לאפוטרופסות, בי"ס אילנות,  מרכז יום של צעד קדימה, עמותת אור שלום, שלו"ה, מרכז יום לקשיש קרית מנחם, סאמיט, ובעמותת רעות הן בהוסטלים והן בקהילות תומכות.
הסטודנטים למדו ליצור קשר עם ילדים, נוער,מבוגרים וקשישים. הסטודנטים השקיעו את כול כולם בחונכות וביצירת קשר משמעותי עם החניך.

במסגרת יום סיום קשר נשאו דברי ברכה:
פרופ' דוד ליכטשטיין – דיקן הפקולטה לרפואה , מר ברוך ליברמן  - יו"ר עמותת חברים לרפואה ופרופ' עדינה מאיר - ראש בי"ס לריפוי בעיסוק, יו"ר לימודים מתקדמים ברב"ע.
את הפרוייקט מרכזת ד"ר מירי טל סבן ואת הסטודנטיות ליוו באופן אישי ומקצועי: סיגל חשין, שני רז זילברג, עדי מעוז, תהילה הלר ורינלי אורן