02/08/2017
טקס סיום תשע"ז
בטקס הסיום במעמד דיקן הפקולטה לרפואה פרופ' דוד ליכטנשטיין, מנהלת בית החולים הדסה הר הצופים ד"ר אסנת לב ציון קורח ומנהלת בית הספר לריפוי בעיסוק פרופ' עדינה מאיר, סגל בית הספר והמשפחות היקרות, קיבלו 55 בוגרים את התואר הראשון ו- 30 סיימו את מסלול המוסמך  ,מתוכן 7 בוגרות במסלול המוסמך מואץ.
בית הספר לריפוי בעיסוק מברך את הבוגרות והבוגרים לרגל קבלת התארים ומאחל לכולם בהצלחה בהמשך הדרך...

במסגרת הטקס חולקה תעודת הצטיינות למדריכה קלינית, לגב' רחלי דנינו, מבי"ח עמל שלום, על תרומתה הרבה להכשרת סטודנטים לריפוי בעיסוק.
 תעודת הוקרה למסגרת קלינית להכשרת סטודנטים הוענקה השנה לשרותי בריאות כללית מחוז ירושלים ולצוות הריפוי בעיסוק על פועלם ותרומתם הרבה כמסגרת קלינית להכשרת סטודנטים לריפוי בעיסוק.
כמו כן, גם השנה הוענקו תעודות הוקרה לסטודנטים אשר לקחו חלק בפיתוח שרותי ריפוי בעיסוק במסגרות בקהילה במהלך לימודיהם הקליניים. השנה הוענקו התעודות לסטודנטיות
עדי אוליאל
אור זדה
אילה כרמון
אפרת לקס

בנוסף לכך העניק בית הספר אותות הוקרה מיוחדים לפרופ' דוד ליכטשטיין, דיקן הפקולטה לרפואה, ולד"ר אסנת לב ציון קורח, מנהלת בית החולים הדסה הר הצופים, המסיימים את תפקידיהם בקרוב, על תמיכתם ותרומתם הייחודית לבית הספר לריפוי בעיסוק.

אלבום התמונות המלא מהטקס יעלה בקרוב לאתר בית הספר.