Skip Navigation Linksבית ספר לרוקחות > עברית > דף הבית > ארגון הבוגרים של בית הספר לרוקחות
אודות ארגון הבוגרים

אתר בוגרי בית הספר לרוקחות של האוניברסיטה העברית לדורותיהם נוצר כדי לתת במה לקורות הבוגרים בעבר ובהווה, להוות גשר ביניהם ובין בית הספר וביניהם והבוגרים העתידיים, ולחבר שוב בינינו לאחר שבילינו כל אחד ומחזורו שנים אינטנסיביות מאד בהשגת מטרה משותפת – התמחות במקצוע הרוקחות.
נסקר באתר אירועים ראויים לציון, נספר על אנשים שהיו או הינם חלק מחיינו האקדמיים,המקצועיים והחברתיים ונציין פעולות התנדבות מעוררות השראה והישגים מעניינים ומיוחדים של רוקחים גם בתחומים אחרים כגון חברה ואמנות
נדווח על החדש במחקר ובהוראה בבית הספר ונעלה לדיון דילמות, סוגיות אתיות והתלבטויות מקצועיות המשותפות לרבים מאיתנו.
נעדכן את המידע על חגיגות ה-60 של בית הספר וכנס המחזורים​ שהתקיימו ביוני 2013.
אנו יוצאים בקול קורא אליכם לשלוח אלינו תמונות מתקופת הלימודים או של חברים ללימודים, קטעי טקסט, סרטונים, רעיונות לראיונות עם בוגרים, ורעיונות אחרים שרלוונטים לבוגרי בית הספר לרוקחות​.

כתובתנו באוניברסיטה לקבלת מיילים עם הקבצים שתרצו לצרף (תמונות, מצגות, קבצי וורד ו-PDF ): pharmacy.alumni@ekmd.huji.ac.il.

בנוסף ניתן לבקר ולתייג תמונות באתר שלנו בפייסבוק בקישור בצד שמאל.

שלכם
שמעונה, שירי, אורן ויוסף