Skip Navigation Linksבית ספר לבריאות הציבור > עברית > חדשות ואירועים > השקת גליון ה Lancet על מערכת הבריאות בישראל
17/05/2017
השקת גליון ה Lancet על מערכת הבריאות בישראל
בית הספר לבריאות הציבור ורפואה קהילתית על שם בראון גאה מאד בחברי הסגל שלו שלקחו חלק בהכנת המהדורה המיוחדת של כתב העתLancet על מערכת הבריאות בישראל שהושק בשבוע שעבר.
פרופ' אורלי מנור הינה חברה בצוות העריכה (יחד עם פרופ' מארק קלארפילד מאוניברסיטת בן גוריון ופרופ' זאהר עזאם מביה"ח רמב"ם והטכניון), ומחברת בפרק הראשון.
פרופ' אבי ישראלי מחבר בכיר בפרק הראשון.
פרופ' יהודה ניומרק מחבר בכיר בפרק על פערים בבריאות.
בית הספר מוזכר בפרק על חינוך רפואי כגורם חשוב בהכשרת כח אדם גלובאלי בתחום הבריאות.
על הכריכה מופיע צילום של חלונות שאגאל בהדסה אותם ראה פרופ' ריצ'רד הורטון בביקור המקדים שלו.
קישור לגליון המלא
בתמונה: ישובים נשיא המדינה ופרופ' ריצארד הורטון, ומאחוריהם צוות החוקרים והעורכים של הסדרה על מערכות הבריאות בישראל של כתב העת The Lancet. צילום: מארק ניימן/ לע"מ