כניסה

​מנהלת ביה"ס

פרופ' נעמי ויינטראוב

פרופ' נעמי וינטראוב סיימה תואר בוגר (BOT) בריפוי בעיסוק ותואר שני בבריאות הציבור (MPH) באוניברסיטה העברית, ואת לימודי הדוקטורט (PHD) בחינוך מיוחד באוניברסיטה Maryland, ארה"ב. היא ייסדה ועומדת בראש המעבדה לחקר ליקויים נוירו-התפתחותיים ותפקודי כתיבה. מחקרה של פרופ' וינטראוב מתמקד בהבנת התפקוד וההשתתפות של אנשים המתמודדים עם לקויות נוירו-התפתחותיות, וכן בהבנת פעולות הכתיבה הידנית וההקלדה, כתפקודים בסיסיים בתחומי חיים שונים. במעבדה פותחו כלי הערכה רבים בעברית ובערבית וכן תוכנות לניתוח ביצועי ההקלדה. כיום מכהנת פרופ' וינטראוב כראש ביה"ס לריפוי בעיסוק ויו"ר הלימודים המתקדמים של הפקולטה לרפואה, האוניברסיטה העברית.

​סגנית ראש ביה"ס ויו"ר לימודי בוגר

ד"ר דנית לנגר

ד"ר דנית לנגר סיימה תואר בוגר (BOT) תואר מוסמך (M.Sc.) ולימודי דוקטורט (PHD) בבית הספר לריפוי בעיסוק של האוניברסיטה העברית. מחקרה של ד"ר לנגר מתמקד בהבנת ההשלכות של הפרעות שונות בגפה עליונה על תפקוד ואיכות חיים. בשנתיים האחרונות החלה ד"ר לנגר לחקור גם את ההשלכות של סרטן השד על איכות החיים והתפקוד של הנשים בשלבי החלמה שונים.  כיום, בשיתוף פעולה עם חוקרים אחרים בארץ ובבוסטון, נמצאת בשלבים ראשונים של פיתוח תוכנית התערבות עבור נשים המתמודדות עם סרטן השד. לצד עבודתה המחקרית, ד"ר לנגר מתמחה בשיקום גפה עליונה ושיקום אורתופדי ועובדת כמרפאה בעיסוק במרכז הרפואי שערי צדק. ד"ר לנגר מכהנת כיו"ר  לימודי בוגר בביה"ס לריפוי בעיסוק של הפקולטה לרפואה, האוניברסיטה העברית.

.

מנהלת אדמיניסטרטיבית

כוכבית היא אם לשלושה ילדים. היא בוגרת לימודי תו​אר ראשון ושני בריפוי בעיסוק בביה"ס של הדסה והאוניברסיטה העברית. תחום ההתמחות של כוכבית הינו תחום בריאות הנפש ובמהלך 15 שנים עבדה עם מתבגרים הסובלים ממחלות נפשיות במסגרות שיקום בקהילה וניהלה שתי מסגרות של מועדונים תעסוקתיים עבור אוכלוסיה זו. כוכבית שימשה שנים רבות כמדריכה קלינית לסטודנטים לריפוי בעיסוק בקליניקה ומטעם ביה"ס לריפוי בעיסוק של הדסה והאוניברסיטה העברית. ב- 2008 הצטרפה כוכבית לצוות הניהול של ביה"ס בתפקיד מנהלת אדמיניסטרטיבית ורכזת ויועצת לענייני סטודנטים. במסגרת תפקידיה אחראית כוכבית על ניהול מערך העובדים האדמיניסטרטיביים של ביה"ס, על בניית מערכת השעות ולוחות המבחנים של תוכניות לימודי הבוגר והמוסמך. כוכבית מרכזת את עבודת ביה"ס אל מול נהלי האוניברסיטה, היא משמשת יו"ר וועדת מורים ותלמידים ומדריכה את מדריכות ביה"ס במסגרת הלימודים הקליניים לתואר בוגר.