כניסה

​הנהלת בית הספר

​מנהלת ביה"ס

פרופ' נעמי ויינטראוב

פרופ' נעמי וינטראוב סיימה תואר בוגר (BOT) בריפוי בעיסוק ותואר שני בבריאות הציבור (MPH) באוניברסיטה העברית, ואת לימודי הדוקטורט (PHD) בחינוך מיוחד באוניברסיטה Maryland, ארה"ב. היא ייסדה ועומדת בראש המעבדה לחקר ליקויים נוירו-התפתחותיים ותפקודי כתיבה. מחקרה של פרופ' וינטראוב מתמקד בהבנת התפקוד וההשתתפות של אנשים המתמודדים עם לקויות נוירו-התפתחותיות, וכן בהבנת פעולות הכתיבה הידנית וההקלדה, כתפקודים בסיסיים בתחומי חיים שונים. במעבדה פותחו כלי הערכה רבים בעברית ובערבית וכן תוכנות לניתוח ביצועי ההקלדה. כיום מכהנת פרופ' וינטראוב כראש ביה"ס לריפוי בעיסוק ויו"ר הלימודים המתקדמים של הפקולטה לרפואה, האוניברסיטה העברית.
פרופ' נעמי ויינטראוב

יו"ר ועדת לימודי בוגר

ד"ר יפית גלבוע

ד"ר יפית גלבוע סיימה תואר בוגר (BOT) בריפוי בעיסוק ותואר מוסמך (M.A.) בחינוך מיוחד שניהם באוניברסיטה העברית, לימודי דוקטורט (PHD) באוניברסיטת חיפה והשלימה המחות בתר דוקטורט (פוסט-דוק) באוניברסיטת סורבון בפריז. בעלת ניסיון עבודה של 14 שנים כמרפאה בעיסוק בהתפתחות הילד. מאז שנת 2014 היא עומדת בראש המעבדה ליישומים טכנלוגיים בשיקום. מחקרה של ד"ר גלבוע מתמקד בקידום תפקוד והשתתפות תוך יישום של טכנולוגיה . באופן ספציפי מחקרה עסק בבחינה של ההיתכנות והיעילות של מתן טיפול מבוסס עיסוק מרחוק למגוון אוכלוסיות וובינהן ילדים עם פגיעות ראש טראומיות, מתבגרים עם ספינה ביפידה, מבוגרים עם פגיעה קוגנטיבית בעקבות סרטןף קשישים לאחר ארוע מוחי ועוד. בנוסף לכך היא מחקרה אוסף בתיקוף של כלי הערכה מבוסיי טכנולוגיה בעלי תוקף אקולוגי להערכת תפקוד בסביבה הטבעית של המטופל. החל משנת 2021 ד"ר גלבוע מכהנת כיו"ר ועדת לימודי בוגר בביה"ס לריפוי בעיסוק של הפקולטה לרפואה, האוניברסיטה העברית.
ד"ר יפית גלבוע

מנהלת אדמיניסטרטיבית