​הנהלת בית הספר

​מנהלת ביה"ס

פרופ' נעמי ויינטראוב

פרופ' נעמי וינטראוב סיימה תואר בוגר (BOT) בריפוי בעיסוק ותואר שני בבריאות הציבור (MPH) באוניברסיטה העברית, ואת לימודי הדוקטורט (PHD) בחינוך מיוחד באוניברסיטה Maryland, ארה"ב. היא ייסדה ועומדת בראש המעבדה לחקר ליקויים נוירו-התפתחותיים ותפקודי כתיבה. מחקרה של פרופ' וינטראוב מתמקד בהבנת התפקוד וההשתתפות של אנשים המתמודדים עם לקויות נוירו-התפתחותיות, וכן בהבנת פעולות הכתיבה הידנית וההקלדה, כתפקודים בסיסיים בתחומי חיים שונים. במעבדה פותחו כלי הערכה רבים בעברית ובערבית וכן תוכנות לניתוח ביצועי ההקלדה. כיום מכהנת פרופ' וינטראוב כראש ביה"ס לריפוי בעיסוק ויו"ר הלימודים המתקדמים של הפקולטה לרפואה, האוניברסיטה העברית.
פרופ' נעמי ויינטראוב

יו"ר ועדת לימודי בוגר

ד"ר יפית גלבוע

ד"ר יפית גלבוע סיימה תואר בוגר (B.O.T.) בריפוי בעיסוק ותואר מוסמך (M.A.) בחינוך מיוחד שניהם באוניברסיטה העברית, לימודי דוקטורט (Ph.D) באוניברסיטת חיפה והשלימה המתחות בתר דוקטורט (פוסט-דוק) באוניברסיטת סורבון בפריז. בעלת ניסיון עבודה של 14 שנים כמרפאה בעיסוק בהתפתחות הילד. מאז שנת 2014 היא עומדת בראש המעבדה ליישומים טכנולוגיים בשיקום. מחקרה של ד"ר גלבוע מתמקד בקידום תפקוד וההשתתפות תוך יישום של טכנולוגיה. באופן ספציפי מחקרה עסק בבחינת היתכנות ויעילות של מתן טיפול מבוסס עיסוק מרחוק למגוון אוכלוסיות ובינהן ילדים עם פגיעות ראש טראומטיות, מתבגרים עם ספינה ביפידה, מבוגרים עם פגיעה קוגניטיבית בעקבות סרטן, קשישים לאחר ארוע מוחי ועוד. בנוסף לכך, מחקרה עוסק בפיתוח כלי הערכה מבוססי טכנולוגיה בעלי תוקף אקולוגי, המיועדים להערכת תפקוד בסביבה הטבעית.
החל משנת 2021 ד"ר גלבוע מכהנת כיו"ר ועדת לימודי בוגר בביה"ס לריפוי בעיסוק.
ד"ר יפית גלבוע

מנהלת אדמיניסטרטיבית